KAMINSKE PEĆI NA DRVA

Kaminske peći su pravi tvorci romantične prijatnosti. Kaminska peć alternativa je koja zauzima manje prostora nego kamini i kaljeve peći. A ukoliko se odlučite preseliti jednostavno je uzmite sa sobom.

Molimo obratite pažnju na to da Kw snaga dotične Kaminske peći odgovara veličini vaše prostorije kao i da je vaš dimnjak prikladane veličine. Za sve dodatne informacije možete se obratiti našem stručnom osoblju.

KAMINSKE PEĆI NA PELET

Pelet je proizvod koji se dobije isključivo presovanjem pod velikim pritiskom piljevine i strugotine suvog visoko kaloričnog drveta a bez dodavanja bilo kakvih vezivnih sredstava. Proizvodi se od hrasta, bukve, jasena, graba, topole, lipe i dr cilindričnog su oblika, kvalitetno i vrlo kalorično gorivo čijim sagorevanjem nastaje svega 1% pepela. Zbog oblika i veličine vrlo lako se transportuju, jednostavno se pune ložišta peći koje koristimo za zagrevanje naših domova. U potpunosti zadovoljavaju visoke ekološke standarde čime nam omogućavaju kvalitetniji život ne ugrožavajući okolinu i prirodu.

Peći na pelet šire topli vazduh prostorijom kroz specijalne rešetke na prednjoj strani peći. Programirane su u smislu prilagođavanja količine i vremenskog opsega grejanja. Peći u sebi imaju programator kojim je moguće automatski peć paliti i gasiti u zadato vreme. Moguće je peć paliti i mobilnim telefonom za što je potreban dodatak koji se instalira na peć.

Pelet kao 100% ekološko biogorivo postaje zamena za sve skuplju naftu, gas ili struju. Ugradnjom pelet peći u svoj dom sebi osiguravate velike uštede na troškovima grejanja.
Postoji nekoliko razloga za peći na pelet :

  • Naše peći ispunjavaju najviše EU standarde kvaliteta i bezbednosti.
  • Pelet kao ekološki energent postaje supstitiut za sve skuplju naftu, gas ili struju.
  • Realno je za očekivati da će i naša Vlada ( po uzoru na članice EU ), ubrzo doneti propise po kojima će se subvencionirati prelazak na ovakav vid eko grejanja.
  • Ovo je brzo isplativa investicija!

2 kg peleta = 1 lit lož ulja
1,85 kg peleta = 1 m3 zemnog gasa
1 kg/h peleta = 5 Kw snage

KAMINSKE PEĆI NA DRVA I PELET SA KOTLOM I PIKLJUČKOM ZA CENTRALNO GREJANJE

Grejanje kuća pećima na drva i pelet za etažno grejanje sve je popularniji izbor. Drva i pelet kao energenti su siguran i relativno jeftin oblik goriva. Ove peći daju toplinu svakoj prostoriji, zagrevaju sanitarnu vodu, pri tome estetski lepo izgledaju i ukras su prostoriji u kojoj se nalaze.

Pećima na drva štedite novac, pošto cene gasa i nafte rastu iz dana u dan, a korišćenjem drveta i peleta nezavisni ste od tih energenata. S obzirom da mnogo gasa dolazi iz Rusije, ali preko Ukrajine - time je sama distribucija nestabilna. Korišćenjem drveta i peleta nemate nikakvih bojazni da ćete ostati bez grejanja.

Ovi proizvodi koriste tehnološki napredna rešenja koja omogućavaju predivan dizajn, visoku toplotnu iskoristivost drveta i peleta, te doprinose smanjenju CO2 u vazduhu čime su ekološki prihvatljivi.

KAMINSKE PEĆI NA PELET SA KOTLOM I PRIKLJUČKOM ZA CENTRALNO GREJANJE

KAMINSKE PEĆI NA DRVA SA KOTLOM I PRIKLJUČKOM ZA CENTRALNO GREJANJE

 

 

face

Proizvođači

Među našom ponudom imamo proizvode sledećih svetskih proizvođača:

zagorka

la-nordica

fabrilor

kago

invicta

LaudeL

Pozovite nas

Sve informacije i pomoć u vezi sa našom ponudom možete dobiti putem telefona na 063/278-369.

 

Copyright © Terraform Šabac 2013. All Rights Reserved.